Skip to main content Skip to footer

Community consultation

To ensure the stadium will meet the needs of the community, a 6-week consultation was held, inviting community members and stakeholders for feedback. 

More than 3,000 community members gave their feedback, providing a clear indication of their vision for the Penrith stadium. This included calls for: 

  • an improved game day experience along with the addition of modern amenities 
  • an activated precinct that operates not only on event days, but throughout the week. 

The community strongly values the unique identity of the existing stadium, including the grassed hills and limited corporate presence, and advocated for preserving the general admission hill seating for families to freely move around. During the consultation process, the stakeholders advocated for more food and beverage options, new bathrooms, multiuse purposes, and community space.